MASTIR ENERJİ İLE, MÜŞTERİLERİMİZE BİYOKÜTLE TESİSLERİNDE ZAMAN KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYORUZ.

Danimarkalı biyokütle tesisi üreticisinin; mühendislik, tedarik ve inşaat işlerini yürüttüğü, atıklardan enerji üretecek ‘Yenilenebilir Enerji Üretim Tesisi’nin yapımı hızla devam ediyor.

Enerji santrali ekipmanlarının kurulumu ve montajı üzerine uzmanlaşmış kadrosu ile Mastır Enerji Ltd. Şti.’nin, yapımı devam eden biyokütle santralinde, tüm iskele ihtiyaçlarına en hızlı ve güvenli bir şekilde çözüm üretmekteyiz.

Böylesine önemli ve zorlu bir projede, Mastır Enerji’nin alanında uzman iskele personelleri öncülüğünde ve Layher iskele ürünleri ile en kısa sürede ve en güvenli şekilde sonuca ulaşılabilmesi için titizlikle çalışmalar sürdürülmektedir.

Layher Türkiye olarak, tüm dünyadaki benzer çalışma anlayışımızla, endüstriyel alanda büyük bir dikkatle ürün ve hizmet kalitemizi sunmanın yanı sıra, iş ortaklarımızın karlılığından ve en önemlisi güvenlikten taviz vermeyen yaklaşımımızla sektörde daima farklılık yaratmaya çalışıyoruz. Bu bakış açısıyla, sağladığımız tüm avantajların zaman kazanımı olarak müşterilerimize yansımasını görerek, her zaman daha ekonomik olduğumuzu savunuyoruz.

En basit yapılardan en karmaşık saha şartlarına kadar tüm endüstriyel tesislerde Allround-Flanşlı iskelelerimizi kullanırken, birbirine tamamen uyumlu ve sisteme entegre olarak kullanılabilecek özel iskele parçaları ile, her yükseklik seviyesinde güvenli çalışma alanları sağlayarak, hem çalışanların işine daha fazla adapte olmasına katkı sağlıyor, hem de planlı işlerin minimum sürelerde tamamlanmasıyla işletmeye de zaman kazandırıyoruz.

75 yıllık geçmişimizle geleceğe bakışımız ve yönelişimiz, Layher'in başarısındaki en önemli faktörlerden biridir. Üretimin başlangıcından zorlu bakım çalışmalarına kadar, sizlere kazanç sağlayacak özel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.

BİR BAKIŞTA LAYHER ÜRÜNLERİNİN SAĞLADIĞI KAZANIMLAR

  • Zorlu çalışma alanlarında, çalışma alanını kısıtlamayan merdivenlerle iş yaptığınız seviyede oldukça güvenli platformlar oluşturabilme.
  • Her türlü yapıya, esnek kurulum avantajları ve özel parçalar ile kolayca kurulup sökülebilme.
  • Kamalı kilit sistemi ile yüklerin doğrudan dikmelere aktarımı.
  • 60 – 80 mic kalınlığındaki sıcak daldırma ile galvanizme ile neredeyse hiç bakım gerektirmeyen bir sistem.
  • Seçilmiş malzeme, hassas üretim ve düzenli kalite kontrolleri.
  • 75 yıllık deneyimin sağladığı en az sayıda malzeme kullanımıyla en yüksek taşıma kapasitesi için tasarlanmış “Orijinal” modüler iskele sistemi. Taşıma ve depolama sırasında az yer kaplayarak işletmenizdeki rutini bozmaz.

Her türlü iskele sistem çözümleriniz için bizimle iletişime geçin!

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!