BOTAŞ, bakım çalışmalarında LAYHER'i tercih ediyor.

1974 yılında ham petrolün taşınması amacıyla kurulan BOTAŞ, ülkemizin artan enerji ihtiyacının karşılanması amacıyla 1986 yılından itibaren doğal gaz ticareti ve taşımacılığı ile ilgili faaliyetlerine de başlamıştır.

BOTAŞ hali hazırda Petrol, Doğal Gaz, LNG hat ve terminal işletmeciliği, depolama ve taşıma ticaretlerini sürdürmektedir.

Deniz üstünde yer alan hatların düzenli olarak bakımlarının yapılması için gereken erişim platformları Layher Allround® Flanşlı İskele ile güvenli bir şekilde çözüme kavuşturuluyor.

Projede profesyonel iskele hizmeti sağlayan, çözüm ortaklarımız arasında yer alan Varlı Proje Mühendislik ve İnşaat, firması 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kriterlerini göz önünde bulundurarak zor gibi gözüken işlerin aslında ne kadar kolay olduğunu gösteriyor.

İskele müteahhiti olarak başarılı bir çalışmaya daha imza atan Varlı Proje; sahip olduğu iskele parkuru ve deneyimli ekibi ile iskele hizmeti alanındaki çalışmalarına devam etmektedir.
Sistemin tüm parçaları korozyona karşı 60-80 µm sıcak daldırma galvaniz ile korunmaktadır!
Asma iskele ile hızlı ve güvenli çözümler sunan Layher İskele Sistemleri erişilmesi güç noktalara akılcı çözümleri, proje hizmetleri ve profesyonel iskele kurulum hizmeti veren çözüm ortakları sayesinde endüstriyel tesislerin gereksinimlerini tam zamanında ve istenen şekilde sağlamaktadır.

Her türlü iskele sistem çözümleriniz için bizimle iletişime geçin!

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!