LAYHER ÇATI & KORUMA SİSTEMLERİ

Birçok endüstride olduğu gibi, Gemi inşaat endüstrisinde de zamanın ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Tersane ve yat inşaatlarında hızlı ve verimli çalışmak için kapalı alan her zaman önemli bir ihtiyaç. Layher bu ihtiyacı biliyor ve müşterilerine ona göre çözümler sunuyor.

Layher, iskele sistemi ile modüler çatı ve hangarlar da üretmekte. Layher’in bu sistemini diğer çözümlerden ayıran en güçlü yanları ise; iskele yapılarının taşınabilir ve ölçülerinin değişkenlik gösterebilir olmasıdır. Aynı zamanda proje bitiminde “sıfır” kayıp önceliği ile demonte olup parçaların yeni bir proje için kullanılabilir olması oldukça önemlidir.

Bunun yanı sıra, hızlı temin ve yerinde hızlı kurulum yapılabilmesi Layher’i her zaman ilk sırada tercih edilir kılar.

Çatı & koruma sistemlerimiz, alternatif çelik çözümlere göre oranında daha hafif olması sayesinde sahada birçok avantaja sahip.

Dünya genelinde deniz endüstrisinde birçok uygulamaya imza atan Layher, tüm ortam koşullarını dikkate alarak proje çalışmaları yapmaktadır. Tasarımlarında güvenlik ve konforu bir arada planlamaktadır. LAYHER KEDER XL modelimiz ile 30 m açıklıkları, LAYHER ALLROUND FW sistem desteği ile de rüzgâr ve kar yükü gibi etkilere bağlı olarak 45m açıklıkları geçmek mümkündür.

Layher Çatı & Koruma sistemleri ile iklim şartlarına karşı dayanıklı çalışma alanları için çatılar inşa edilmesinin yanı sıra, tamamı iskeleden 4 çevre duvarlar oluşturularak modüler hangarlarda inşa edilebilir. Sistemlerimizin çatı örtüsü; yağmur geçirmez branda, kaset sistem ve hatta ihtiyaca göre güneş paneli ile yapılabilir. Sistemlerimiz, çelik-alüminyum alaşımı yüksek kalitede galvanizli ürünler olup, deniz şartlarında bile çok uzun ömüre sahiptir.

Her türlü iskele sistem çözümleriniz için bizimle iletişime geçin!

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!