LAYHER'DEN YENİ MOBİL İSKELE, SOLOTOWER

SAHANLIKLI VE KONFORLU MERDİVEN

6.15 metreye kadar çalışma olanağı sunan, tek bir kişi tarafından hızlı, güvenli ve kolay bir şekilde monte edilebilen yeni mobil iskele. Yüksekte çalışmaya ilişkin güncel endüstriyel güvenlik yönetmelikleri erişimin merdivenle gerçekleştirilmesini giderek daha da kısıtlamaktadır. Bu düzenlemeler genellikle işletmelerin karlılığına olumsuz etki eder. Önceleri işletmelerin geniş hacimli platformlara göre planlama yapması gerekiyordu. Sonuç yoğun bir lojistik efor ve en az 2 kişilik iş gücü ihtiyacı.

Artık bu ekonomik yükten kurtulmanın bir yolu var: SoloTower.

Kompakt boyutları sayesinde kullanım alanına hafif ticari araç ya da kamyonetle bile taşınabilir.

Tüm taşıma ve montaj işi yalnızca tek bir kişi tarafından yapılabilir.

 

TEKNİK VERİLER
Çalışma Yüksekliği: 6,15 m
Platform alanı: 0,75 x 1,13 m
Yük Taşıma Kapasitesi: 2 kN/m2 (iskele yük sınıfı 3)

LOJİSTİK

Tüm bileşenlerin kompakt boyutları depolama, nakliye ve sahada ekonomik bir lojistik sağlar. Bileşenlerin bir kısmı, herhangi bir alet kullanmadan, diğer iskele parçalarının istenen yere hızlı ve ergonomik olarak hareket ettirilebildiği bir "taşıma arabası" oluşturmak için kullanılır. Bu "taşıma arabası" herhangi bir normal bir kapıdan rahatlıkla geçer.

GÜVENLİ KURULUM VE DEMONTAJ

3-T yöntemini kullanarak SoloTower'ın belirtilen montaj ve demontaj sıralaması ile (erişim kapağına oturmuş Trapdoor 2 ile), kullanıcı, endüstriyel ve iş güvenliği için geçerli yönetmeliklere uygun olarak, önceden monte edilmiş çift korkuluk ile bir sonraki platforma yukarı doğru ilerlerken güvenli bir bölgededir.

KURULUM İÇİN YALNIZCA TEK KİŞİ

Alüminyumdan yapılan hafif, kullanışlı ve kompakt bileşenler, SoloTower montaj kancasıyla birlikte, tek tek bileşenlerin seviyeden seviyeye geçirilmesini kolaylaştırarak, kurulum ve söküm işleminin sadece bir kişi tarafından, verimli ve ekonomik olarak gerçekleştirilmesini sağlar.

EKİPMANSIZ MONTAJ

Layher'in etkinliği kanıtlanmış kolayca tutunan, kavramalı bağlantı teknolojisi, dayanıklı alüminyum bileşenlerin aletsiz, hızlı ve kolay montajına izin verir. Layher mobil iskele bileşenleri, dayanıklılık ve stabilite ile eş anlamlıdır.

SÜPÜRGELİKLER

Alüminyumdan yapılmış süpürgelikler, platformun 4 kenarına birden yerleşecek bir süpürgelik takımı oluşturmak için önceden monte edilmiştir. Süpürgelikler zaman kaybetmeden açılabilir, katlanabilir ve platforma hızlı ve kolay bir şekilde yerleştirilebilir.

BİR BAKIŞTA KAZANIMLARINIZ
  • Tüm bileşenlerin kompakt boyutları sayesinde depolama, taşıma ve sahada ekonomik, verimli ve ergonomik lojistik.
  • 3-T metodu kullanılarak önceden monte edilmiş çift korkuluk sayesinde bir sonraki platforma çıkarken daha fazla güvenlik.
  • SoloTower montaj kancasını kullanarak kompakt parçaların bir üst kata taşınması sayesinde, yalnızca tek bir kişi ile daha güvenli kurulum ve söküm.
  • Etkinliği kanıtlanmış kavramalı Layher bağlantı teknolojisi sayesinde aletsiz, hızlı ve kolay montaj.
  • Alüminyumdan yapılmış ve 4 kenara birden yerleşen bir süpürgelik takımı oluşturmak için önceden monte edilmiş olan katlanabilir süpürgelikler, platforma hızlı bir şekilde yerleştirilir.
  • En üst seviyede kalite ve güvenlik için DIN-EN-1004 mobil iskele kalite standartlarına göre tasarlanmıştır.
TELESKOBİK SABİTLEYİCİLER

Hızlı ve kolayca takılan sabitleyiciler, SoloTower'ın düz olmayan zeminlerde bile sabit durmasını sağlar.

TEKERLEKLER

Yüksek manevra kabiliyeti ve çalışma sırasında sabit duruş için sağlam tekerlekler. Çelik taban plakaları, yükleri merkezi olarak kilitli tekerleğe aktarırken kolayca ve hassas bir yükseklik dengelemesi sağlar. Bu, dengeyi arttırır ve kullanıcının verimli çalışmasını sağlar.

KALİTE VE GÜVENLİK

SoloTower, maksimum kalite ve güvenliği sağlayacak şekilde, mobil çalışma platformları için Avrupa standardı DIN EN 1004'teki gereklilikleri karşılayarak tasarlandı.

EKONOMİK VERİMLİLİK

SoloTower'ın merdiven çerçeveleri, Layher birleştirme bileşenleri sayesinde, diğer Layher mobil iskeleleri Zifa, Uni Standard ve Uni Hafif için de kullanılır.

Layher Mobil İskeleleri, TS EN 1004 normlarına uygundur.

Her türlü iskele sistem çözümleriniz için bizimle iletişime geçin!

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!