İstanbul Boğazı’nın Karadeniz’e bakan kısmında inşa edilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün köprü altı bakım, kontrol ve onarım çalışmalarında Layher İskele ürünleri tercih edildi.

Layher İskele çözümleri, birçok özelliği ile ilkleri barındıran Yavuz Sultan Selim Köprüsü gibi büyük çaplı projelerindeki hızlı ve güvenli modüler yapısı sayesinde dünya çapında ön plana çıkmaktadır. Pratik çözümleri, işinizi kolaylaştırıp malzeme ve işçilik giderlerini de azaltma ayrıcalığı sağlar.

Layher Allround İskele Sistemleri ile müşterilerimize projelerinde çok yönlü çözümler sunuyoruz. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün köprü altı bakım, kontrol ve onarım çalışmalarında kullanılan iskele sistemlerini, projenin çelik ve beton kısımlardaki farklı ihtiyaçlarını, tecrübesiyle çözen Layher İskele Sistemleri, özellikli yapılardaki inovatif yaklaşımı ile kurulum hızını ve daha hafif ürünleri ile malzemelerin yatay-düşey taşıma hızını artırarak müşterilerin iş yükünü azaltıyor.

İC İÇTAŞ EGİS OTOYOL İŞLETME VE BAKIM A.Ş. kapsamındaki köprü kontrol ve bakımı amaçlı projemizde geniş ürün yelpazemiz, mühendislik bilgimiz ve çok hızlı kurum-söküm avantajı olan Layher Allround ürünlerimiz ile müşterilerimizin ihtiyacına yönelik uygun ve güvenilir çözümler üretiyoruz.

Layher İskele Sistemleri, Allround Flanşlı İskele ürünlerinde her alana bir çözüm sunabilecek 40.000 üzerinde parçaya sahiptir. Bu ürünler, farklı yük taşıma kapasitelerine sahip çelik ve alüminyum bileşenlerden üretilir.

Alanında uzman proje ekibimiz tarafından her ihtiyaca çözüm olabilecek bu ürün çeşitliliği ile daha az malzeme ve daha efektif çözümler geliştirilmektedir. Bu çözümlerde, yüksek güvenlilikten taviz vermeden, kurum-söküm ve işçilik saatlerinden tasarruf sağlayacak şekilde planlanmıştır.

Layher Kafes Kiriş Sistemleri;

Layher, çelik ya da alüminyumdan yapılmış 4 farklı tipte 8 m’ye kadar farklı ölçülerde statik onaylı kafes kirişler üretir. Bunlar, Layher Allround ürün grubunun en çok tercih edilen ürünlerinden biridir ve iskele kelepçelerinin kolay bağlantısı için tasarlanmıştır. Uç uca eklenebilirliği ve yüksek taşıma kapasitesi ile 12 m’ye kadar olan açıklıklarda kullanılabilmektedir.

Özellikleri arasındaki en büyük avantajı, iskele hacminden sağladığı kazanç ve yere basılamayan durumlarda kurtarıcı çözümlerden biri olmasıdır.

Döndürülebilir Ayarlı Ayak Milleri;

Layher, mafsallı döndürülebilir ayarlı ayak milleri gibi kapsamlı pek çok iskele aksesuarlarını tedarik eder. Layher’in bu ürünü, tüm eğimli zeminler ve yüzeylerde kaynak veya montaj gerektirmeden kullanılarak iskeleye güvenli bir başlangıç sağlar. Ayarlı ayak millerinin yükseklik ayarı sağlaması sayesinde denge arttırılır ve verimli bir çalışma ortamı sunulur.

Büyük yüksekliklerde en etkili performans için iyi bir dengeye ihtiyaç vardır. Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bakım projemizde, zeminin farklı eğimlere sahip olması ve trapez olmasından kaynaklı proje ile uygulama arasında oluşacak farkların ortadan kaldırılması için büyük bir yardımcı elemandır.

Her türlü iskele sistem çözümleriniz için bizimle iletişime geçin!

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!