Sahne sistemleri denilince akla ilk gelen marka olan Layher, ürün yelpazesinde çeşitli podyumlar, tribünler, foh sistemleri, alüminyum ve çelik truss sistemlerini bulundurarak organizasyonlarınızda sınırsız çözümler üretiyor ve maliyetlerinizi azaltarak başarıya ulaşmanızda en etkili rolü oynuyor.

Allround altyapısına sahip sahne sistemlerimiz, yüksek yükleme kapasitesi, hızlı montaj ve demontaj süreleri sayesinde zamandan ve işçilikten de tasarruf sağlamakta. Geniş aksesuar seçenekleri ile oluşturulabilecek sahneler ise hayal gücünüzle sınırlı.

Layher uygulamalarındaki çok yönlülük özelliği, sahne sistemlerinde de karşımıza çıkıyor.

Layher Sahne Podyum ve Standları:
Tüm parçalar, alüminyum, sıcak daldırma ile galvanizli çelik ve kaplamalı kontrplak panelleri sayesinde kötü hava şartlarına karşı oldukça dayanıklıdır. Pürüzlü yüzeylerde arazinin durumu için Allround sahnelerin hızlı ve kolay adapte olabilirliği ise önemli bir avantaj.

Layher standları, konfordan ödün vermeksizin boyut ve ekipman sınırlaması olmadan her zaman harika bir seyir noktası oluşturur.

Layher Kafes (Truss) Sistemleri:
Yük taşıma kapasitesi açısından üstün performans sağlayan, hızlı ve kolay bir şekilde monte edilebilir yapılar, karmaşık ve güçlü bileşenler gerektirir. Buna benzer uygulamalar için, LAYHER truss ideal bir çözümdür.

Universal taban, podyum ve truss sistemlerinin birbirine bağlanmasını sağlayıp her pozisyonda kolaylıkla ayarlanabilme imkanı sunar. Akılcı bağlantılar, truss sistemlerinden gelen yükü podyuma iletilerek, akılcı bir yük dağılımı sağlar.

Video Wall Sistemi
Büyük ve açık hava konserlerinde sanatçıları daha yakın açıdan görebilmek ve aynı zamanda geniş kitleye hitap eden Dünya Kupası gibi büyük spor etkinliklerinin yayınlanması için LED video ekranları günümüzde önemli bir araç haline gelmiştir.

Layher, gerçek gereksinimlere uygun olacak şekilde ve kolay uyum sağlayabilmesi açısından boyut olarak esnek biçimde birkaç panelden oluşan LED ekranlı Video Wall Sistemini tasarlamıştır.

Layher Koruma Sistemleri:
Geniş kapsamlı Layher Koruma Sistemi, çevresel gürültülerden ve havanın olumsuz etkilerinden korunma gerekleri için efsanevi Layher teknolojisi ile kullanıcılarına optimum çözümler sunar.

Layher duvar panelleri aynı zamanda ses izolasyon panellerine de dönüştürülebilmekte.

Layher Foh Kule Kit Sistemi:
Foh kule sistemleri, günümüzde daha etkin bir gösteri sunabilmek için sahneyi istediğiniz açıdan görme ve ses ve ışık mühendisleri tarafından gerekli anda müdahale edebilme özelliğinin yanı sıra şık görünümü ve tente kullanımı ile tüm iklim koşullarında kullanım imkanı sunar.

Kimi zaman bir festivalde;

Kimi zaman bir konserde;
Vodafone Park Shakira “Eldorado World Tour” konseri

Kimi zaman moda haftasında;

Kimi zaman uluslar arası bir organizasyonda;

Kimi zaman da tozlu bir tiyatro sahnesinde Layher’i görebilirsiniz.

Layher Gösteri Sahneleri ve Podyumlar, daima güvenli bir performans alanı sağlar.

Layher Sahne Sistemleri ile yapabilecekleriniz hayallerinizle sınırlı!

Her türlü iskele sistem çözümleriniz için bizimle iletişime geçin!

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!