TÜPRAŞ KIRIKKALE RAFİNERİSİ PLANLI DURUŞ SÜRECİNDE LAYHER İSKELE KULLANILDI

Kırıkkale Rafinerisi planlı duruş süreci, duruş kapsamındaki ünitelerin kaynak ihtiyacı, saha yerleşimi, olası tehditler, emniyetli çalışma kuralları, işe başlama, işi tamamlama ve devreye alma öncesi tüm aşamalarda, yaşamın ve üretimin devamlılığına yönelik “10’suz Olmaz” kuralları, nitelikli çalışma iskelesi ve geniş aksesuar ihtiyacını gerektirmektedir.

Layher İskele Sisteminin dayanıklı yapısı; zor koşullarda ve ağır yükler altında güvenli çalışma yapılmasına olanak vermektedir.
Eşanjör bakımlarından enstrüman bakımlarına, tank bakım-onarım işlerinizden drum bakımlarına kolayca erişemeyeceğiniz her noktada uygun güvenli hızlı çözümler üretiyoruz. Çünkü planlı duruş süreçlerinde hız ve güvenliğin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Layher olarak 2009 yılından beri Tüpraş markasının çözüm ortağı olmaktan gurur duyuyoruz.

Yıllardır tüm dünyada modüler iskele adıyla eş anlamlı olarak bilinen Layher Allround® (Flanşlı) İskele sistemleri aracılığıyla Tüpraş tesislerinin zorlu çalışma koşullarına geniş ürün yelpazemiz, mühendislik bilgimiz ve eğitim faaliyetlerimiz ile uygun ve hızlı çözümler sunuyoruz.

Layher Allround® (Flanşlı) İskele, endüstriyel tesisler öncelikli olmak üzere, gemi yapım-onarım tesislerinde, sanat yapılarında, enerji santrallerinde, uçak bakım-onarım hangarlarında, çimento üretim tesislerinde ve tüm farklı cephe çalışmalarında kullanılabilen çok yönlü bir iskele sistemidir. Layher, genellikle kullanıcılarına köşe ve açılı dönüşlerde yaşanan 2 platform arası boş kalan açıklık problemlerinde, çelik aralık örtücü kalaslar, çelik pizza dilimleri ve 30°~120° arasında ayarlanabilir kendinden tekmelikli çelik örtücü gibi birçok farklı ve akılcı sistemleriyle geniş çözümler sağlamaktadır.

Layher Allround® (Flanşlı) İskele Sisteminin Avantajları

  • Kurulumunu tek bir kişinin bile kolaylıkla yapabileceği şekilde tasarlanan bu sistemin montajı ve sökümü oldukça hızlıdır. Sadece 500 gr’lık bir çekiç kullanarak kurtağzı geçişi ile flanşa bağlantı yapılır ve kama ile sıkılır.
  • Olağanüstü bir sistem – Tek düzeyde 8 bağlantı, otomatik olarak oluşturulan dik açılar ve esnek açı seçimi, montaj güvenliği, malzeme tasarrufu gibi donanımlara sahiptir.
  • Geniş kapsamlı parça programı – Uygulamada sınır tanımama, akıl almaz olanaklar, profesyonel çözümler; diğer Layher sistemleri ve ürünleriyle birlikte kullanılabilme imkanı sunar.
  • Kusursuzluk – Montaj sırasında zaman tasarrufu – Güvenli kullanım.

Layher Allround iskele Sistemleri, TS EN 12810 ve 12811 normlarına uygundur.

Her türlü iskele sistem çözümleriniz için bizimle iletişime geçin!

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE