GIDA SEKTÖRÜNDE LAYHER FARKI

Gıda sektöründe kullanılan tanklar ve imalatları binlerce farklı ürüne hitap etmekle kalmayıp aynı zamanda farklı tasarımları, geniş proses ekipmanları ve makine ekipmanlarını kapsamaktadır.

Sektörde ürüne özel işlemlerin uygulanması sayesinde tank tipleri çeşitlilik göstermektedir. Her ürün ayrı proseslere sahip olduğundan, sektörde farklı tasarımlar ve makine ekipmanları bulunmaktadır.

Bu tarz kompleks yapılarda Layher’in geniş ürün yelpazesi, amaçlanan yapıya göre hazırlanarak farklı tasarımlara kolaylıkla erişim ve modifikasyon sağlamaktadır.

Ürün soğutma, fermantasyon, mayalanma ve maserasyon tankları gibi paslanmaz çelik gıda sektörü tankları, proses tankları olarak bilinmektedir. Bu isimle bilinmelerinin sebebi, bu tankların belirli gıda ürünlerinin işlenmesi amacıyla özel olarak tasarlanmalarıdır.

Layher Allround® İskele, geniş ürün yelpazesi ve pratik çözümleri sayesinde kumlama, boyama ve kaynak işlerinde kullanılmak üzere tank içlerine talep edilen boyutlara göre mobil (hareketli) iskele sunmaktadır. Mobil iskele, kolaylıkla çalışma yapılacak bölgeye hareket ettirilebilir. Böylelikle tüm işlemler daha ekonomik bir şekilde tamamlanmış olur.

ÇOK YÖNLÜ ÇÖZÜMLER İÇİN LAYHER ALLROUND İSKELE SİSTEMİ®

  • Otomatik Kilit fonksiyonu ile hızlı cıvata sistemleri teknolojisinde olumlu ve pozitif olmayan bağlantıların benzersiz kombinasyonu; aynı zamanda güvenlik ile otomatik olarak dik açı, geniş açı ve gerektiği gibi akut açılı bağlantıların yapılmasını sağlar. Layher Allround İskele, piyasada modüler iskele ile eş anlamlı hale gelmiştir.
  • Bu orijinal sistem, 1974 yılında piyasaya çıktığından beri sürekli geliştirilmiş ve endüstride, kimya tesislerinde, enerji santrallerinde ve tersanelerde, kısaca inşaata dair her alanda işlev görmüştür. Çalışma, koruma, cephe veya destek iskelesi, iç iskele veya kuş kafesi iskelesi veya hareketli iskele olarak kullanılmıştır.
  • Çok zorlu yerleşmeler ve mimari stiller ya da artan güvenlik gereksinimleri olsa bile, Allround İskele her zaman daha hızlı, daha güvenli ve daha ekonomik bir çözümdür.


Layher, belirli periyodlarla yapılması gereken bakım ve onarım işlemleri için, geniş ve kapsamlı ürün yelpazesiyle birlikte sektöre özel akılcı çözümler sunmaktadır.

Maserasyon tankının montajı sırasında tank içine kurulan iskele.

Layher, genellikle erişimi zor ve kısıtlı çalışma imkanı sunan siklon tarzında yapılara geniş ürün yelpazesi ile akılcı çözümler sunmaktadır.

  • Açılı zeminlere uyarlanabilen oynar ayak mili,
  • Dar ve sadece geçiş imkanı bulunan noktalarda, bir üst kata erişim için kapaklı geçiş kullanımı,
  • İhtiyaca göre, talep edilen noktada flanş ve dikme oluşturabilme özelliği,
  • Portatif ve erişilecek yüksekliğe göre merdiven seçenekleri,
  • Hızlı ve güvenli erişim sağlamak amacıyla hazır konsol uygulama, işleri kolaylaştıran parçalardan sadece birkaçıdır.

Layher Allround İskele, TS EN 12810 ve 12811 normlarına tamamen uygundur.

Her türlü iskele sistem çözümleriniz için bizimle iletişime geçin!