DOĞUŞ-BİLGİLİ ORTAKLIĞIYLA YÜRÜTÜLEN GALATAPORT PROJESİNDE, LAYHER TAŞIYICI VE KALIP ALTI MODÜLER İSKELE SİSTEMLERİ TERCİH EDİLİYOR.

YÜKLENİCİ BS MİMARLIK’IN YÜRÜTTÜĞÜ ÇALIŞMADA, TARİHİ YAPILARIN KORUNMASI, RESTORASYONU VE YENİ İNŞAAT ÇALIŞMA ALANLARINDA GÜVENİLİR TAŞIYICI İSKELE SİSTEMLERİ İLE ÇÖZÜMLER SUNUYORUZ.

DÜNYA’DA BİR NUMARA OLAN LAYHER, TÜRKİYE’DEKİ TÜM İSKELE ÇÖZÜMLERİ ALANINDA HİZMET VERMEYE DEVAM ETMEKTEDİR…

TG 60 TAŞIYICI ÇERÇEVE – ALLROUND İSKELE İÇİN DAHA FAZLA OLANAK

Allround TG-60 Taşıyıcı İskele, taşıyıcı kulelerin kolay, hızlı, esnek ve güvenli bir şekilde montajını sağlar. Çünkü tüm çerçeveler simetrik parçalardır ve kurulum sırasında hiçbir köşegen destek kullanılmamalıdır. Allround TG 60 Taşıyıcı İskele dikmeleri, 6 tona kadar yük taşıyabilir. Allround TG 60 Taşıyıcı İskelenin yapı analizleri, DIN EN 12812 normu gerekliliklerine uygundur. 1.09 m ila 3.07 m arasında değişen çeşitli Allround yatay elemanları ve ilgili köşegen destekler aracılığıyla kalıbın standart boyutlarına kolay bir şekilde uyarlanabilir.

DEĞİŞKEN ALAN UZUNLUĞU SAYESİNDE
– AKILLI SİSTEM

Değişken alan uzunluğu
Allround TG 60 İskele kuleleri, kalıp desteklerinin standart boyutuna veya yük gerekliliklerine esnek bir biçimde uyarlanabilir. Bunun için yapılması Allround yatay elemanları ve uygun uzunluklardaki köşegen destekleri seçmektir. Temel bileşenler yani Allround TG 60 Taşıyıcı Çerçeveler ile aynı kalır.

Hızlı bir şekilde yeniden yerleştirme
Kuleler, demontaj ve yeniden montajlanmak yerine kolaylıkla takılabilen tekerler kullanılarak hızlı ve pratik bir şekilde yeniden yerleştirilebilir. Böylece, tüm kule gruplarını tek bir harekette taşımak mümkündür.

VİNÇ KONUMLANDIRMASI SAYESİNDE DAHA FAZLA OLANAK

TG 60 Taşıyıcı Kule, vinç vasıtasıyla konumuna taşınmadan önce yer seviyesinde yatay olarak monte edilebilir veya dikey olarak kurulabilir. Ya doğrudan kullanım yerine monte edilebilir ya da kolaylıkla monte edilebilir tekerler kullanılarak yerine taşınabilir.

Tekli taşıyıcı çerçeveler, çekme kuvvetlerini iletmek amacıyla güvenlik pimleri ile birbirine sabitlenir.

Her türlü iskele sistem çözümleriniz için bizimle iletişime geçin!