Çimento sektörünün öncü firmalarından Akçansa, 3 büyük fabrikasında da Layher İskelelerinin özellikli ve güvenli iskele kurulumunda çığır açan yöntemlerini keşfediyor.

Büyükçekmece ve Ladik’in ardından, Çanakkale Ezinedeki 2 tesisinde de Layher İskele çözümleriyle çalışmalarına hız verdi.

Çanakkale Fabrikası

Büyükçekmece Fabrikası ve Samsun Ladik Fabrikası

Çimento sektöründeki çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Layher;
Akçansa fabrikalarındaki çalışmalarıyla, çimento sektöründe ulaşımı çok zahmetli ve güvenli iskele kurulumu hayati önem taşıyan yapılarında, modüler Allround ® flanşlı iskele sistemi ile yapılamaz denilenleri yapıyor.

Sektörde uzun yıllardır, boru kelepçe tipi veya eski tip kamalı iskelelerle ulaşılan yüksek ve tehlikeli yapılarda, güvenli olmayan sistemler kuruluyordu.Bu hem zaman maliyet hem de güvenlik açısından büyük dezavantaja sebeb oluyordu. Layher Alman teknolojisi ile tam güvenlikli iskeleler oluşturarak, sektörün süre gelen sorunlarını eski tip sistemlere göre 4 kat hızlı kurum&söküm imkanı ile ekonomik ve aynı zamanda güvenli bir şekilde çözüyor.
1945 yılında “Daha fazla olanak” felsefesiyle yola çıkan Layher, Dünya çapında edinmiş olduğu bilgi birikimi ve tecrübesi ile çalıştığı firmaların sektörüne özel akılcı çözümler sunuyor.

Aynı zamanda , Layher çözüm ortakları ile birlikte profesyonel hizmet alımı konusunda da tesislerinize özel servis sağlıyor.
Layher’in ,bağımsız ticari faaliyet sürdüren çözüm ortakları duruşu planlama ve güvenli çalışma hizmeti ile duruş sürelerinizi kısaltarak size finansal açıdan büyük avantaj sağlerken, tesisinizde 0 kaza politakasının sürdürülmesinde de önemli rol oynuyorlar.

Çimento üretim tesislerinde başlıca çalışma alanları;
Siklon içleri,
•Körleme (Kapatma) Sistemi,
•Daldırma Sistemi,

Kalsinatör iç ve dış cepheleri,
•Körleme (Kapatma) Sistemi,
•Daldırma Sistemi,

Döner fırın iç ve dış bölümleri,
Gaz Kanalları iç ve dış cepheleri,
Soğutma altı ve baca çıkış bölümleri,
Dış bölümler izolasyon uygulamaları,

Çimento Sektöründe Layher Allround® İskele Farkı!!!

Siklon içi körleme noktası oluşturulması esnasında gelenksel hale gelmiş, hayati tehlikeye sahip bir yanlış olan, ahşap kalas kullanımı yerine, taşıma kapasiteleri hesaplanmış , sertifikalı malzeme kulanımıyla “LAYHER İŞİ ASLA ŞANSA BIRAKMAZ”.
     

-Bağlantı elamanları (kelepçeler) dövme çelik olup DIN EN 74-1 sertifikasına sahiptir.

  • Açılı zeminlere uyum sağlayan oynar ayak mili,
  • Dar ve sadece geçiş imkanı bulunan noktalarda, bir üst kata erişim için kapaklı geçiş kullanımı,
  • İhtiyaç durumunda istenilen noktada flanş ve dikme oluşturabilme özelliği,
  • Portatif ve erişilecek yüksekliğe göre merdiven seçenekleri,
  • Hızlı ve güvenli erişim sağlamak için hazır konsol uygulama imkanı işleri kolaylaştıran parçalardan sadece birkaçıdır.

Layher Allround® (Flanşlı) Sistem ile istenilen çapta silindir şeklinde yapılara iskele kurulumu artık çok daha kolay.
Genelde köşe ve açılı dönüşlerde yaşanan 2 platform arası boş kalan açıklıklar, çelik aralık örtücü kalaslar, çelik bindirme kalaslar ve 30°~120° arasında ayarlanabilir kendinden tekmelikli çelik örtücü gibi farklı ve akılcı elemanlarla çözüme kavuşturulmakta.

BAZI SEKTÖREL UYGULAMALAR