Tüpraş Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşu olmasının yanı sıra, başta İzmit olmak üzere İzmir , Kırıkkale, Batman rafinerilerinde toplam 28.1 milyon ton /yıl işleme kapasitesi ile de Dünyada global oyuncular arasında yer almakta.

Tüpraş, Kalite, Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği ve Enerji Yönetim Sistemleri çerçevesinde belirlediği çevre ve insan odaklı politikaları doğrultusunda gösterdiği yüksek hassasiyet ve çalışma anlayışı ile tesislerinin zorlu ve kompleks yapılara sahip olması, nitelikli çalışma iskelesi ve geniş aksesuar ihtiyacını beraberinde getirmektedir.

Yıllardır tüm dünyada modüler iskele adıyla eş anlamlı olarak anılan Layher Allround® (Flanşlı) İskele sistemleri ile Tüpraş tesislerinin zorlu çalışma koşullarına; geniş ürün yelpazemiz, mühendislik bilgimiz ve eğitim faaliyetlerimiz ile uygun ve hızlı çözümler bulmaktan ve 2011 yılında beri Tüpraş markasının çözüm ortağı olmaktan gurur duyuyoruz.

Allround® İskele Sistemleri, diğer dahiyane ayrıntı çözümleri tüm tesislerde kusursuz hizmet ve güven sunmaktadır. Layher Allround iskeleyle hizmet kalitenizi artırılmaktadır. Sertifikalandırılmış üretim, en üst düzeyde kaliteyi ve azami güvenliği garanti eder. En iddialı projeler, daha yüksek ekonomik başarı ve en üst seviyede güvenlik çerçevesinde gerçekleştirilebilir.

Kullanımda esneklik sağlayan akıllı sistem teknolojisi; önceden planlama, en baştan itibaren, sök tak gerektirmeksizin mantıklı ve modüler iskele montajı sayesinde giderlerin en aza indirgenmesi; her zaman her türlü malzemeye kolaylıkla ulaşılabilmeyi sağlamaktadır.

 

Layher donanımı kullanarak en yüksek kazanç geri dönüşümü elde edilmektedir. Üstün sistem teknolojisi sayesinde kullanımı son derece esnek iskele donanımıyla çalışabilme olanağı sağlar ve Layher donanımı, mevcut konstrüksiyon veya yapılara çok kolay uyum sağlar.