İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuara Layher damgasını vurdu.

12-15.01.2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi-Yeşilköy’de düzenlenen 5.Uluslararası İskele Kalıp ve Endüstriyel Yapı Teknolojileri ihtisas Fuarı’nda Layher İskele Sistemleri en son yenilik ve üstün teknolojisinin sağlamış olduğu avantajla fuarın ve katılımcıların ilgi odağı olmayı bir kez daha başardı.

“Daha Fazla Olanak” sloganıyla yola çıkan Layher, sunmuş olduğu yeniliklerle sektörün öncüsü olarak, sektöre yön vermeye devam etmektedir.

Layher Allround® FW Sistemi; 72 metreye kadar desteksiz geçiş imkanı sunmakla birlikte çatı sistemi olarakta kullanılabilmektedir.

Layher Koruma ® Sistemleri; Kaset çatı, Keder Çatı, Mobil çatı ve Keder XL ile 45 metreye kadar, açıklıkların desteksiz örtülebilmesi özelliği ile tersanelerde, restorasyon çalışmalarında,endüstriyel tesislerde olumsuz hava koşullarında bile mükemmel koruma sağlamakta ve işleri “Daha Basit” çözebilme imkanı sunmaktadır.


Toz geçirmeyen ve yanmaya karşı dayanıklı olan brandası ile asbest söküm çalışmaları, kumlama, boyama, kaynak ve reaktör sistemlerinin bakımları için idealdir.

Mobil Çatı Sistemleri ile çalışmaların sürdüğü veya çalışma alanının kısıtlı olduğu şantiyelerde az sayıda ek koruma parçayla koruma çatılarını hareket ettirebilir ve doğru yere taşıyabilirsiniz.

Hareketli çatı, inşaatın ilerlemesiyle birlikte adım adım kaydırılabilir ve yalnızca o anda çalışılan alanı örter. Böylece, tüm şantiyeyi örten bir koruma çatısının kurulması gerekmez.

Layher Allround® (Flanşlı) Sistem ile farklı sektörlere, özel çözümler sunan Layher, özellikle Çimento ve Beton tesislerinde siklon tarzındaki yapılara “Daha Yenilikçi” bir yaklaşımda bulunmaktadır.

Çoğu zaman erişimi zor, kısıtlı çalışma imkanı sunan siklon tarzında yapılara Layher, geniş ürün yelpazesi ile akılcı çözümler sunmaktadır.

  • Açılı zeminlere uyum sağlayan oynar ayak mili.
  • Dar ve sadece geçiş imkanı bulunan noktalarda, bir üst kata erişim için kapaklı geçiş kullanımı,
  • İhtiyaç durumunda istenilen noktada flanş ve dikme oluşturabilme özelliği,
  • Portatif ve erişilecek yüksekliğe göre merdiven seçenekleri,
  • Hızlı ve güvenli erişim sağlamak için hazır konsol uygulama imkanı işleri kolaylaştıran parçalardan sadece birkaçıdır.

 

Layher Allround® (Flanşlı) Sistem ile istenen çapta silindir şeklinde yapılara iskele kurulumu artık çok daha kolay.

Genelde köşe ve açılı dönüşlerde yaşanan 2 platform arası boş kalan açıklıklar çelik aralık örtücü kalaslar, çelik pizza dilimleri ve 30°~120° arasında ayarlanabilir kendinden tekmelikli çelik örtücü gibi farklı ve akılcı elemanlarla çözüme kavuşturulmaktadır.