6. ULUSLARARASI İSKELE KALIP VE HAREKETLİ PLATFORM TEKNOLOJİLERİ İHTİSAS FUARI’NDA LAYHER FARKI

29.03.2018-01.04.2018 tarihleri arasında İstanbul Expo Center ev sahipliğinde gerçekleştirilen 6. Uluslararası İskele Kalıp ve Hareketli Platform Teknolojileri İhtisas Fuarı’nda gerek üstün teknolojisini gerekse benzersiz çözümlerini sunması ile sektördeki başarısını B2B iş etkinliğinde de göstererek fuar ziyaretçilerinin ilgisini çekmeyi başardı.

1945 yılında “daha fazla olanak” felsefesiyle yola çıkan Layher, Dünya çapında edinmiş olduğu tecrübeler ile iskele sektöründe vazgeçilmez çözüm ortağı olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Tüm standartlara uygun, birbirleriyle tam uyumlu, dayanıklı ve güvenilir ürünlerini fuarda sergileyerek her sene olduğu gibi bu sene de fuarın kalbi olmayı başarmıştır.

Layher Şimşek® (Cephe) İskele aksesuarlarının kusursuz uyumu, özellikle de cephe çalışmalarında kurulum sürelerini azaltması, montaj kolaylığı sağlaması ve ürünlerinin hafifliği ile projelerinizde sizlere büyük katkı sağlayacaktır.

Layher Allround® (Flanşlı) İskele, başta endüstriyel tesisler olmak üzere, gemi yapım-onarım tesislerinde, sanat yapılarında, enerji santrallerinde, uçak bakım-onarım hangarlarında, çimento üretim tesislerinde ve tüm farklı cephe çalışmalarında kullanılabilen çok yönlü bir iskele sistemidir. Genellikle köşe ve açılı dönüşlerde yaşanan 2 platform arası boş kalan açıklıklara, çelik aralık örtücü kalaslar, çelik pizza dilimleri ve 30°~-120° arasında ayarlanabilir kendinden tekmelikli çelik örtücü gibi farklı ve akılcı sistemleriyle kullanıcılarına çözüm sağlamaktadır.

Layher Allround® FW Sistemi; 30 metreye kadar desteksiz köprü geçiş imkânı sağlayarak, 70 metre açıklığa kadar çatı sistemi olarak da kullanılabilir.

Layher Koruma® Sistemleri; Kaset Çatı, Mobil Çatı ve Keder XL ile 40 metreye kadar olan açıklıklar için desteksiz örtülebilmekte; tersanelerde, restorasyon çalışmalarında, endüstriyel tesislerde ve olumsuz hava koşullarında üstün koruma sağlamaktadır.

Çalışmaların yapıldığı veya çalışma alanlarının kısıtlı olduğu şantiyelerde Mobil Çatı Sistemleri ile az sayıda ek parçayla koruma çatılarını hareket ettirebilir ve gerektiği bölgeye taşıyabilirsiniz.

Her türlü iskele sistem çözümleriniz için bizimle iletişime geçin!

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE...